Sold out

Uzdanje

13,14 (99,00 kn)

Tiernan de Haas više ni za što ne mari. Kao kći jedinica filmskog producenta i njegove žene starlete, odrasla je u bogatstvu i s pogodnostima, al bez ljubavi ili vodstva.

 

Nema na zalihi

SKU: K00232 Kategorije: , , Oznaka:
Naslov izvornika: Credence
Jezik izvornika: Engleski
Prevoditelj: Anja Franjić
Broj stranica: 452
Godina izdanja: 2021
Format knjige: 205 x 135
ISBN: 978-953-323-742-8
Opis

Tiernan de Haas više ni za što ne mari. Kao kći jedinica filmskog producenta i njegove žene starlete, odrasla je u bogatstvu i s pogodnostima, al bez ljubavi ili vodstva. Odmalena su je slali po internatima pa nije mogla izbjeći usamljenost ni stvoriti vlastiti život. Oduvijek je bila u sjeni slave svojih roditelja. A kad joj roditelji iznenada umru, zna da bi trebala biti shrvana. Ali je li se išta zapravo promijenilo? Oduvijek je sama, nije li tako? Jake Van der Berg, polubrat njezina oca i jedini živući rođak kojega još ima, preuzme nad njom skrb jer će Tiernan tek za dva mjeseca napuniti osamnaest. Poslana da s njim i njegova dva sina, Noom i Kalebom, živi u planinama Colorada, ubrzo će doznati da ti muškarci sada imaju svoje zamisli za što bi trebala mariti ili ne. Dok je njih troje uzimaju pod svoje okrilje, uče je raditi i preživjeti u samotnoj šumi daleko od ostatka svijeta, polako pronađe svoje mjesto među njima. I kao dio njih. Shvati i da se granice zamagljuju, a pravila lako krše kad si skriven od tuđih pogleda.

Penelope Douglas
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Beletristika

O autoru
Autorica je bestselera New York Timesa, USA Todaya i Wall Street Journala. Njezine knjige prevedene su na trinaest jezika, od serijala The Fall Away i The Devil’s Night do samostalnih djela poput Misconduct, Punk 57 i Slavljenice.