Sold out

Vikend

6,62

Emmy i Jase počinju se gubiti u opčinjavajućoj seksualnoj kemiji zbog koje počnu žudjeti za još… dok ih emocije preplavljuju. Kada njihov zapanjujući vikend završi, ni on ni ona nisu spremni pustiti jedno drugo.

Nema na zalihi

SKU: K00089 Kategorije: , , Oznaka:
Naslov izvornika: The Weekend
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Ana Sabo
Broj stranica: 140
Godina izdanja: 2018.
Uvez: meki
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-323-421-2
Opis

Diplomirana povjesničarka umjetnosti, Amerikanka Emmy Reed nalazi se u Londonu i nada se dobiti posao snova ako uspije doći do ekskluzivne vijesti o poznatom povučenom umjetniku. Kad je opasni susret skrene u smjeru milijunaša i zavodnika Jasea Becketta, Emmy je zahvalna za svoj britki um – ali je jednako odlučna odbiti njegovu ponudu da bude njegova pratilja na obiteljskom vjenčanju. Barem dok ne dozna da je to umjetnik kojega traži njegov djed. Umoran od spletkarica koje ga okružuju, Emmy je za Jasea fascinantno osvježenje. A kako prolazi vikend i oni se trude zajedno preživjeti uvrnute spletke njegove neizdržive obitelji, Emmy i Jase počinju se gubiti u opčinjavajućoj seksualnoj kemiji zbog koje počnu žudjeti za još… dok ih emocije preplavljuju. Kada njihov zapanjujući vikend završi, ni on ni ona nisu spremni pustiti jedno drugo. Ali mračne tajne okružuju obitelj Beckett – može li njihova novorođena ljubav preživjeti štetu koju bi im nova otkrića mogla nanijeti?

Rhyannon Byrd
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Beletristika

O autoru
Rhyannon Byrd strastvena je, dugogodišnja ljubiteljica ljubavnih romana i autorica više od dvadeset erotskih i paranormalnih djela. Tri je puta bila nominirana za nagradu Romantic Times Reviewers’ Choice Award, uključujući i onu za ljubavni roman čiji su glavni likovi mjenjolici, a njezine su knjige prevedene na nekoliko jezika. Provevši brojne godine uživajući u veličanstvenom suncu američkog juga i jugozapada, Rhyannon sada živi u predivnom, iako često prohladnom ruralnom predjelu Engleske sa svojim suprugom i obitelji.