Više od svega

99,00kn

Priča o gorko-slatkoj žudnji dvoje ljubavnika koji žele turobnu prošlost zamijeniti svijetlom budućnošću.

Na zalihi

SKU: K00111 Kategorije: , , Oznaka:
Naslov izvornika: More Than Anything
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Leona Lukareva
Broj stranica: 360
Godina izdanja: 2020.
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-834-706-1
Opis

Opis

Priča o gorko-slatkoj žudnji dvoje ljubavnika koji žele turobnu prošlost zamijeniti svijetlom budućnošću.
Tina Jenson i Harris Chapman pripadnici su istoga društvenog staleža, ali Tina je uvijek mislila da nema šanse s Harrisom sve dok jedne večeri ne završe zajedno u krevetu. Noć je savršena, ali kad Tina idućeg jutra slučajno čuje ružne, zlobne komentare na svoj račun, pobjegne glavom bez obzira.

Deset godina poslije Tinin se život raspada. Osim što ju je povrijedila, noć s Harrisom pokrenula je lavinu razočaranja i ljubavnih jada. Srce joj se bolno stegne svaki put kad naleti na njega. I dalje ga želi, ali sve te godine čuva bolnu tajnu zajedničke noći koju nije spremna otkriti. Između Tine i Harrisa godinama stoje zbunjujući signali, šaputanja visokog društva i sram. No i dalje žele jedno drugo i žele živjeti po svojim pravilima. Mogu li napokon zaboraviti prošlost i vratiti se jedno drugome ili je ono što ih razdvaja ipak nepremostivo?

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Izdavač

O autoru
Natasha Anders rođena je u Cape Townu u Južnoafričkoj Republici. Devet je godina provela kao pomoćnica u nastavi engleskoga jezika u japanskoj Niigati, gdje je postala legendarna karaoke zvijezda. Danas živi u Cape Townu sa Sir Oliverom Spencerom, temperamentnom i svojevoljnom papigicom tigricom koja se ljubazno udostojala podijeliti stan s njom.