Vjeruj mi

17,12 (128,99 kn)

Dvije neznanke, dijete i odluka koja će promijeniti sve.

 

Na zalihi

SKU: 000282 Kategorije: , Oznaka:
Naslov izvornika: Trust me
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Vicko Ivanković
Broj stranica: 420
Godina izdanja: 2022.
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-3720-00-5
Opis

Ellen je samo htjela pomoći neznanki. Tako je sve počelo: pružila je nekoliko minuta predaha uzrujanoj mladoj majci koja je u vlaku sjedila nasuprot njoj. Nekoliko je minuta pridržala bebu dok je majka obavljala hitan poziv. Dijete u naručju donijelo je Elleninu srcu žudnju za onim što nikad neće moći imati.

Prošlo je pet minuta. Deset.

Vlak se zaustavio na postaji, a Ellen zatečeno promatra kako se majka užurbano udaljava peronom. Ellen se sprema podići uzbunu kad u bebinoj torbi pronađe poruku – tri očajničke rečenice žurno napisane na listu papira:

Molim te, čuvaj Miju.

Ne vjeruj policiji.

Ne vjeruj nikome.

Zašto bi majka prepustila svoje dijete neznanki? Ellen će otkriti da bi beba u njezinu naručju mogla biti ključ užasna zločina. A pokušaj da postupi ispravno mogao bi je stajati svega…

T.M. Logan
Dodatne informacije
Kategorija

Beletristika

O autoru
T. M. Logan rođen je u Berkshireu 1975. godine. Nakon svršetka studija povijesti na Sveučilištu u Londonu (Westfield College) upisuje postdiplomski studij na Sveučilištu u Cardiffu. Piše za engleski dnevni list Daily Mail, a od 2017. bavi se isključivo spisateljskim radom. Knjige su mu prevedene u više od 20 zemalja diljem svijeta, a na hrvatskom jeziku objavljeni su mu romani Laži, 29 sekundi, Odmor i Ulov. Živi u Nottinghamshireu.