Sold out

Vrati se kući

13,14 (99,00 kn)

Jillin se život okreće naglavce kada se njezina bivša pokćerka, Abby, pojavi na njezinim vratima donoseći šokantne vijesti: Jillin bivši muž je mrtav. Jill nevoljko pristaje istražiti o čemu je riječ i ubrzo otkriva kako se nešto u priči ne poklapa…

Nema na zalihi

Naslov izvornika: Come Home
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Ana Briški Đurđevac
Broj stranica: 480
Godina izdanja: 2020
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-323-609-4
Opis

Jill Farrow majka je iz predgrađa koja je nakon raspada braka konačno uspjela vratiti svoj i život svoje kćeri na pravi put. Uživa u poslu pedijatra i uskoro se treba ponovno udati, a njezina je kći, Megan, sretna trinaestogodišnjakinja pretrpana rasporeda. Ali, Jillin se život okreće naglavce kada se njezina bivša pokćerka, Abby, pojavi na njezinim vratima donoseći šokantne vijesti: Jillin bivši muž je mrtav. Abby tvrdi da je ubijen i moli Jill da joj pomogne pronaći njegova ubojicu. Jill nevoljko pristaje istražiti o čemu je riječ i ubrzo otkriva kako se nešto u priči ne poklapa… Što više ulazi u problematiku smrti bivšeg muža, njezini postupci prijete razoriti njezinu novu obitelj, teško stečenu sreću, pa čak i ugroziti njezin život. Ipak, Jill ne može okrenuti leđa djetetu koje voli i koje je nekoć nazivala svojim. Koje su granice ljubavi, gubitka i obitelji?

Lisa Scottoline
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Beletristika

O autoru
Lisa Scottoline je autorica bestselera New York Timesa i dobitnica književne nagrade Edgar koja je napisala preko trideset romana. Lisa piše i tjednu kolumnu sa svojom kćerkom Francescom Serritellom za Philadelphia Inquirer, pod nazivom „Chick Wit“ – zabavan i zanimljiv prikaz život iz ženske perspektive. Lisa je, također, završila studij sa svim počastima na Sveučilištu u Pennsylvaniji, stekavši titulu prvostupnice engleskog jezika i književnosti. Sa svim je počastima završila i studij prava na Pennsylvania Law School gdje je i predavala kolegij „Pravda i fikcija“. Danas živi u Philadelphiji s mnoštvom neposlušnih ljubimaca i sasvim je zadovoljna svojim životom.