Back

Vrijeme je na njihovoj strani – 60 godina Rolling Stonesa

14,47

9,99

„Vrijeme je na njihovoj strani – 60 godina Rolling Stonesa” sveobuhvatna je biografija najdugovječnije rock-grupe na svijetu.

 

 

Na zalihi

SKU: K00287 Kategorije: , Oznaka:
Broj stranica: 200
Godina izdanja: 2022.
Uvez: meki
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-280-364-8
Opis

„Vrijeme je na njihovoj strani – 60 godina Rolling Stonesa” sveobuhvatna je biografija najdugovječnije rock-grupe na svijetu. Ni smrt Charlieja Wattsa nije zaustavila nove turneje i traženje odgovora na pitanje – koliko dugo može trajati nečija karijera na rock-sceni? Knjiga vodi čitatelja na put od samih početaka 1962. godine pa sve do danas, do koncerta 2022. u sklopu turneje „Sixty” kojom Stonesi slave 60 godina postojanja. U novom, proširenom izdanju knjige poznati glazbeni kritičar Hrvoje Horvat i prerano preminuli pionir domaće rock-kritike Darko Glavan sustavno razlažu karijeru i diskografiju Rolling Stonesa od početne klupske atrakcije do današnjeg statusa toga imena s još uvijek najvećim zaradama na turnejama. Prikazi albuma i diskografskih izdanja nadopunjeni su detaljnim analizama svih važnih trenutaka u razvoju Rolling Stonesa, poslovnih poteza, turneja i utjecaja na društvo koje su imali te izravnim svjedočanstvima s mnogih koncerata u Europi i SAD-u. S popisom najnovijih diskografskih izdanja sve do 2022., knjiga „Vrijeme je na njihovoj strani” čitateljima daje potpun i detaljan uvid u karijeru „prvaka svijeta u rock’n’rollu”

Hrvoje Horvat
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Publicistika

O autoru
Hrvoje Horvat rođen je u Zagrebu 1965. godine. Prve tekstove objavljuje 1983. u Poletu, a godinu dana poslije upisuje Fakultet političkih znanosti u Zagrebu. Od 1994. radio je kao novinar i urednik u Vjesniku, a od 2015. piše u Večernjem listu. Tekstove je objavljivao u mnogim novinama, publikacijama i na internetskim portalima te je autor bestselera „Johnny B. Štulić: Fantom slobode“ te proširenog izdanja knjige „The Rolling Stones – 50 godina“.