Vrt leptira

15,79 (118,97 kn)

Najprodavanija knjiga na Amazonovoj ljestvici bestselera!

Na zalihi

Naslov izvornika: Butterfly Garden
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Ira Martinović
Broj stranica: 300
Godina izdanja: 2019
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-818-377-5          
Opis

Uz osamljenu vilu leži prekrasan vrt.
U tom se vrtu nalaze bogati cvjetovi, drveće sa sjenovitim krošnjama… i skupina dragocjenih „leptira“ – mladih otetih žena, tetoviranih kako bi što više ličile svojim imenjacima. Njihov je čuvar Vrtlar, okrutan i poremećen čovjek opsjednut hvatanjem i očuvanje svoje voljene „vrste“.
Nakon otkrića vrta, jedna od preživjelih djevojaka privedena je na ispitivanje. FBI-ovi agenti Victor Hanoverian i Brandon Eddison suočavaju se s jednim od najmučnijih slučajeva svojih karijera, a djevojka, poznata jedino kao Maya, predstavlja samo još jednu u nizu zagonetki.
S polaganim rasplitanjem njezine priče i sve više svjetla koje pada na slučaj Vrta leptira, Maya otkriva stare strahove, nove spasitelje i stravične priče o čovjeku koji nije prezao ni pred čime kako bi zarobio ljepotu. Unatoč njezinim pričama, dvojica agenata i dalje vjeruju kako Maya skriva još poneku tajnu…

Dot Hutchison
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Beletristika

O autoru
Dot Hutchison autorica je romana za mlade A Wounded Name, temeljenom na Shakespearovom Hamletu te trilera Vrt leptira. S obzirom na razna iskustva koja uključuju sudjelovanje u mladim izviđačima, rad u obrtničkom dućanu, knjižari i impersonifikaciju žive šahovske figure na renesansnom festivalu, Dot je ponosna na svoj mladi duh. Dot Hutchison obožava oluje, povijest, mitologiju i filmove. Više o njenim trenutnim projektima moguće je saznati putem društvenih mreža Facebooka, Twittera i Tumblra.