Sold out

Za pet godina

13,14

Dannie Kohan živi život po brojevima. Nimalo nije nalik svojoj dugogodišnjoj najboljoj prijateljici – divljoj, hirovitoj Belli koja vjeruje u sudbinu. Čini se kao da se njezino pedantno planiranje isplatilo, nakon što je u jednom danu obavila razgovor za najvažniji posao u životu i prihvatila bračnu ponudu svoga dečka te nakon toga usnula, potpuno zadovoljna.

 

Nema na zalihi

SKU: K00151 Kategorije: , , Oznaka:
Naslov izvornika: In Five Years
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Mirna Roksandić
Broj stranica: 264
Godina izdanja: 2020.
Uvez: meki
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-323-697-1
Opis

Dannie Kohan živi život po brojevima. Nimalo nije nalik svojoj dugogodišnjoj najboljoj prijateljici – divljoj, hirovitoj Belli koja vjeruje u sudbinu. Čini se kao da se njezino pedantno planiranje isplatilo, nakon što je u jednom danu obavila razgovor za najvažniji posao u životu i prihvatila bračnu ponudu svoga dečka te nakon toga usnula, potpuno zadovoljna. Ali kad se probudi, odjednom se nalazi u nepoznatom stanu, s drugačijim prstenom na ruci, a pokraj nje je potpuno nepoznat muškarac. Dannie proživi sat točno pet godina u budućnosti prije nego što se ponovno probudi u svom domu tik nakon ponoći – ali ne može se osloboditi tog jednog jedinog sata. Za pet godina je nezaboravna ljubavna priča, ali ne onakva kakvu očekujete.

Rebecca Serle
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Beletristika

O autoru
Rebecca Serle je autorica i televizijska scenaristica koja živi u New Yorku i Londonu. Napravila je televizijsku adaptaciju za svoje serije za mladež Famous in Love, a također je i autorica The Dinner List te romana za mlade The Edge of Falling i When You Were Mine. Magistrirala je kreativno pisanje na New School u New Yorku.