Sold out

Zaljubljena

10,49

Dovoljna je jedna svađa i vrućina već raste u trećem romanu serijala Slučajni milijarderi autorice bestselera J. S. Scott.

 

Nema na zalihi

SKU: K00204 Kategorije: , , Oznaka:
Naslov izvornika: Enamored
Jezik izvornika: Engleski
Prevoditelj: Anja Prpić
Broj stranica: 312
Godina izdanja: 2021
Uvez: meki
Format knjige: 205*135
ISBN: 978-953-323-730-5
Opis

Dovoljna je jedna svađa i vrućina već raste u trećem romanu serijala Slučajni milijarderi autorice bestselera J. S. Scott. Poput braće i sestara, i Seth Sinclair se preko noći iz građevinskog radnika pretvorio u milijardera, pa je odlučio investirati u ono što najbolje poznaje – u nekretnine. Na putu mu stoji samo jedno – ugrožene ptice koje su se ugnijezdile na vrijednom zemljištu pokraj plaže. A te ptice dušom i tijelom štiti Riley Montgomery, tvrdoglava, naporna i nevjerojatno lijepa odvjetnica. Najgore je to što bi Seth učinio bilo što da je zadrži uza se, čak i ako to znači da će je zaposliti kako bi mu glumila lažnu curu.

J.S. Scott
Dodatne informacije
Kategorija

Beletristika

O autoru
J. S. “Jan” Scott, je autorica romantičnih bestselera New York Timesa i Usa Todaya. Obožava čitati sve vrste literature, ali njezin je odabrani žanr oduvijek bio ljubavni. Stvarajući ono što voli čitati, Jan piše suvremene i paranormalne romanse. Gotovo su uvijek seksi, uglavnom uključuju alfa mužjaka i imaju sretan završetak jer nekako nikada ne uspije napisati ništa drugo!