Sold out

Zauvijek predaleko

7,95

Rush je Blaire obećao vječnost. Ali, obećanja se mogu prekršiti. Podijeljen između obitelji i Blaire, Rush mora pronaći način da spasi jedno a da ne izgubi drugo, što se čini gotovo nemogućim.

Nema na zalihi

SKU: K00091 Kategorije: , , Oznaka:
Naslov izvornika: Forever Too Far
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Ana Sabo
Broj stranica: 200
Godina izdanja: 2018.
Uvez: meki
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-323-482-3
Opis

Rush je Blaire obećao vječnost. Ali, obećanja se mogu prekršiti. Podijeljen između obitelji i Blaire, Rush mora pronaći način da spasi jedno a da ne izgubi drugo, što se čini gotovo nemogućim. Blaire je vjerovala u svoju bajku… Ljubav prema Rushu uvjeravala ju je da mogu pronaći način kako biti zajedno. Ali Blaire mora postupiti ispravno – za sebe i svoje dijete – iako će joj ta odluka slomiti srce. Hoće li Blaire i Rush pronaći svoje “zauvijek” ili je pak sve otišlo predaleko?

Abbi Glines
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Beletristika

O autoru
Abbi Glines autorica je bestselera New York Timesa, USA Todaya i Wall Street Journala. Vjerna ljubiteljica knjiga, nikada ne kuha (osim za Božić, kad peče kolače), vjeruje u duhove i pije čaj poslijepodne jer želi biti Britanka, ali je, nažalost, rođena u Alabami gdje još uvijek živi. Ovisnica je o Twitteru na kojem "visi" preko @AbbiGlines. Na Facebooku je možete pronaći na Facebook.com/AbbiGlinesAuthor.