Žena poput nje

13,14 (99,00 kn)

Uđite u zgradu na broju 12 Pete avenije, prošećite predvorje, zakoračite u dizalo i zamolite poslužitelja da vas proveze zgradom… i slasnom njujorškom komedijom!

Na zalihi

SKU: 000187 Kategorije: , , Oznaka:
Naslov izvornika: Une Fille Comme Elle
Jezik izvornika: francuski
Prevoditelj: Ira Martinović
Broj stranica: 380
Godina izdanja: 2019
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-818-379-9           
Opis

Na Petoj aveniji u New Yorku mala je zgrada nimalo nalik na druge. Njezini stanari privrženi su vozaču starinskog dizala Deepaku, koji sigurnom rukom upravlja antiknim strojem. Vesela svakodnevica zgrade narušena je kad se njegov kolega iz noćne smjene ozlijedi. Istodobno, Deepaku u posjet stiže nećak kojeg i ne poznaje, Sanji, koji se odmah ponudi kao spasitelj i odjene livreju poslužitelja dizala. Nitko ne može ni naslutiti da je Sanji nasljednik velikog bogatstva koje ga čeka u rodnom Mumbaiju… ponajmanje mlada Chloe, koja živi na posljednjem katu zgrade.

Marc Levy
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Beletristika

O autoru
Marc Levy prodao je više od četrdeset milijuna knjiga i najčitaniji je francuski pisac današnjice. Napisao je osamnaest romana. Svoj prvi roman, Kad bi to zbilja bila…, napisao je za sina, a poslije je adaptiran za film kao Samo nebo zna s Reese Witherspoon i Markom Ruffalom u glavnim ulogama. Otada Levy osvaja srca europskih čitatelja i čitatelja diljem svijeta. Samo u Kini njegovi su se romani prodali u pola milijuna primjeraka, a prevedeni su na četrdeset devet jezika. Levy živi u New Yorku. Čitatelji mogu doznati više o njemu na www.marclevy.info.