MORRIE UTORKOM

14,90

Morrie utorkom čudesan je zapis o posljednjem Morriejevom daru čovječanstvu – priča koja je postala klasik za sve generacije.

Na zalihi

SKU: EGM225 Kategorije: , , Oznaka:
Naslov izvornika: -
Jezik izvornika: -
Prevoditelj: -
Broj stranica: -
Godina izdanja: 2023.
Uvez: meki
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-132-557-8
Opis

Možda je to u vašem životu bio djed ili baka, učitelj ili kolega. Netko mudar i strpljiv, tko vam je pomogao uvidjeti da svijet ima smisla i dao pokoji savjet kako se u njemu bolje snaći. Mitchu Albomu to je bio njegov profesor s fakulteta, Morrie Schwartz. Možda ste, baš poput Mitcha, s godinama izgubili kontakt s tom osobom. Savjeti su pali u zaborav. Čini vam se da je svijet postao hladniji. Ne bi li bilo lijepo kad biste je ponovno mogli vidjeti?
Mitch je dobio drugu šansu. Ponovno se povezao s Morriejem u zadnjim mjesecima njegova života posjećujući ga svakog utorka. Njihovo obnovljeno prijateljstvo pretvorilo se u posljednje predavanje, na temu kako živjeti.
“Stvar je u tome, Mitch”, rekao je Morrie, “da kad jedanput naučiš umrijeti, zapravo naučiš živjeti.” Morrie utorkom čudesan je zapis o vremenu koje su proveli zajedno i posljednji Morriejev dar čovječanstvu, priča koja je postala klasik za sve generacije.