Read More
Interliber

Stilus knjiga na Interliberu

Interliber, omiljena i nezaobilazna manifestacija svih ljubitelja knjiga, započinje 9. studenog na Zagrebačkom velesajmu. Prošle su dvije godine od posljednjeg izdanja. Puno se toga u međuvremenu dogodilo, ali ono u što smo se uvjerili jest da je ljubav prema knjigama trajna, a dokaz je golemi interes za naslove koje smo objavili u epidemijsko doba. Svi smo jako uzbuđeni što nam se Interliber napokon vraća, a...

Više

Read More
Noviteti

Kathryn Croft ŽENA BEZ PROŠLOSTI

Leah Mills živi život bjegunca – progoni je užasan dan iz prošlosti. Njezin je život samotan, ona žudi za prijateljima i emocionalnom povezanošću sve dok ne upozna njega – Juliana – i prvi put usuđuje se pomisliti kako bi mogla voditi normalan život. Ali, na četrnaestu obljetnicu tog dana, Leah dobiva posjetnicu.

Više

Read More
Noviteti

Renia Spiegel DNEVNIK RENIJE SPIEGEL

Renia je djevojka koja sanja postati pjesnikinjom. Ali, Renia je Židovka, živi u Poljskoj, a godina je 1939. Kada Rusija i Njemačka napadnu njezinu zemlju, Renijin svijet se raspada. Ipak, uz sve ratne strahote, Renia pronalazi ljepotu koja se krije u poeziji i prvoj ljubavi.

Više

Read More
Noviteti

Karen Marie Moning POLJUBAC DIVLJEG RATNIKA

Gwen Cassidy došla je u Škotsku da raščisti s nekim stvarima u svom životu i da, možda, upozna muškarca. Kako je mogla znati da će je pad niz obronak u Škotskom visočju baciti u špilju, na prsa najzavodljivijeg muškarca kojega je ikad vidjela? Kako je mogla znati da je poslije poljupca više neće htjeti pustiti?

Više