Dvije sačuvane tajne

23,90

18,99

Jasmine, Hunter, Ember i Mora uče kako se zajedno najbolje boriti protiv zločinaca.

Naslov izvornika: Two Secrets Kept
Jezik izvornika: Engleski
Prevoditelj: Vjekoslav Čulo
Broj stranica: 280
Godina izdanja: 2023.
Uvez: tvrdi
Format knjige: 13,5 x 20,5
ISBN: 978-953-323-912-5
Opis

Jasmine, Hunter, Ember i Mora uče kako se zajedno najbolje boriti protiv zločinaca. Uzavreli Miami stavlja na kušnju sve njihove sposobnosti. Istraga tko je i zašto napao gospođu Santos zbunjuje najbistrije umove FBI-a.

Mora ne prestaje pomagati ženi koja nije u stanju govoriti u svoje ime, a bez njezine zašite i pomoći neće uspjeti opravdati se pred zakonom pa bi zločinci mogli proći nekažnjeno. Jasmine nastavlja sve uspješniju karijeru u FBI-u i svim silama nastoji izići iz sjene svoje bogate i moćne obitelji. Pridružite se timu koji pokušava otkriti tajne o kojima ovise ljudski životi. Ali njihovo bi otkrivanje moglo stajati mnogo više…

O autorici
Melody Anne, autorica bestselera s top liste New York Timesa i Usa Today napisala je popularni serijal Milijarderi neženje, te mnoge druge. Svoj prvi roman objavila je 2011., nakon što je godinama sanjala o tome da postane spisateljica. Kao prvostupnica ekonomije, Melody voli pisati o lijepim i snažnim poslovnim ljudima i korporacijskom svijetu. Kad ne piše, provodi vrijeme sa svojom voljenom obitelji, prijateljima i kućnim ljubimcima. Seoska djevojka u duši, obožava skromni gradić u kojem živi te sudjeluje u brojnim njegovim projektima.