Zauvijek snažni

19,90

Nova, znanstveno utemeljena metoda za duži i zdraviji život!

Na zalihi

SKU: 000388 Kategorije: , Oznaka:
Naslov izvornika: Forever Strong
Jezik izvornika: Engleski
Prevoditelj: Jelena Živić
Broj stranica: 380
Godina izdanja: 2024.
Uvez: meki
Format knjige: 16 x 23
ISBN: 978-953-372-173-6
Opis

Pokrenite svoje tijelo kako biste

izgubili tjelesnu masnoću ◦ izgradili mišićnu masu ◦ pobijedili dijabetes ◦ spriječili bolesti srca i krvnih žila ◦ zadržali bistar um ◦ imali više energije i snage

 

Nakon godina promatranja pacijenata koji su dolazili u njezinu ordinaciju, dr. Gabrielle Lyon uočila je obrazac. Iako su se njezini pacijenti borili s različitim medicinskim stanjima, svi su patili od istoga: njihov pravi problem nije bio višak tjelesne masnoće, već manjak mišićne mase.

Kada govorimo o mišićima, obično najprije pomislimo na tjelesnu snagu ili izgled, ali mišići su mnogo više od toga. Kao najveći endokrini organ u tijelu, mišići zapravo određuju cjelokupnu putanju ljudskog zdravlja i starenja. Mnogi od problema s kojima su se suočavali pacijenti dr. Lyon, zapravo su simptomi nedovoljno razvijenih ili nezdravih mišića. Štoviše, i mnoga nedavna istraživanja potvrđuju povezanost manjka mišićne mase sa smanjenim očekivanim životnim vijekom.

U knjizi Zauvijek snažni dr. Lyon nudi jednostavan program prehrane, tjelovježbi i brige o zdravlju utemeljen na znanstvenim dokazima i istraživanjima, s pomoću kojega ćete naučiti kako optimizirati funkcioniranje svoga mišićnog sustava – bez obzira na vašu dob ili zdravstveno stanje. Otkrijte kako prevladati poremećaje poput pretilosti, najčešćih autoimunih bolesti i na vrijeme spriječite oboljenje srca, krvnih žila, dijabetes, Alzheimerovu bolest te mnoge druge bolesti slijedeći novi pristup dr. Lyon s pomoću kojega ćete postati zauvijek snažni.

„Pristup dr. Lyon u ovom ohrabrujućem priručniku pomoći će čitateljima da prevladaju mentalne prepreke… i poboljšaju svoju tjelesnu formu.”

Publishers Weekly

 

„Dr. Lyon moj je glavni izvor kada je riječ o proteinima i mišićima. Ova knjiga zaista obiluje nevjerojatnim informacijama.“

Mark Hyman, liječnik i autor uspješnica New York Timesa

 

„Nevjerojatno je što mala promjena perspektive može učiniti za tijelo, um i dušu. Pristup dr. Lyon unaprijedio je moje zdravlje i kvalitetu života. A vratila mi se i životna snaga!“

Kerri Walsh, trostruka osvajačica zlatne olimpijske medalje

O autorici
Dr. Gabrielle Lyon završila je studij nutricionizma na Sveučilištu Illinois, a potom i kombiniranu istraživačku i medicinsku specijalizaciju iz gerijatrije i nutricionizma na Sveučilištu Washington u St. Louisu. Certificirana je liječnica opće prakse. Zadnjih nekoliko godina dr. Lyon jedna je od vodećih stručnjakinja i edukatorica kada je riječ o praktičnoj primjeni različitih vrsta proteina na ljudsko zdravlje i sposobnosti, starenje te prevenciju bolesti. U protekla dva desetljeća, pod mentorstvom dr. sc. Donalda Laymana, pomaže u prenošenju znanja o metabolizmu proteina i prehrani iz teorije u praksu. Doznajte više na drgabriellelyon.com.