Jedan previše

23,90

18,99

Novi serijal o zločinima, prevarama, drogama, zlikovcima, seksualnoj privlačnosti, nevjerojatnim partnerima te novim i starim prijateljima.

Naslov izvornika: One Too Many
Jezik izvornika: Engleski
Prevoditelj: Ivan Babačić
Broj stranica: 284
Godina izdanja: 2023.
Uvez: tvrdi
Format knjige: 13,5 x 20,5
ISBN: 978-953-323-911-8
Opis

Jasmine Anderson, prvorođena unuka milijardera Josepha Andersona iz New York Timesove serije uspješnica autorice Melody Anne, odlučna je uspjeti bez pomoći svoje obitelji. Nije joj smetalo živjeti pod zaštitničkim kišobranom svoje obitelji kao dijete, čak ni tijekom studija nije bilo loše, ali kad odluči da radeći u FBI-u želi služiti zajednici i zemlji, zna da mora prekinuti zaštitničke veze.

 

Tek izišla s Akademije i spremna uhititi svakog zločinca koji joj se nađe na putu, Jasmine još ne shvaća da se oni ne predaju lako. Kad zapucaju na nju, počinje shvaćati koliko će joj karijera biti zahtjevna. Muškarci i žene iz podzemlja lukavi su i spremni učiniti gotovo sve da ih ne uhvate, osobito oni koji su na meti FBI-a – ali ona se ne boji. Čak i kad Jasmine nije u opasnosti, zaštitnici iz prošlosti od kojih pokušava pobjeći upliću joj se u život i ometaju prvu operaciju, umalo dovodeći jednu od njezinih najboljih prijateljica u životnu opasnost. Takvo se što više ne smije ponoviti. Jasmine Anderson raskida okove svoje ultrabogate obitelji i dokazuje da je potrebno više od velikoga bankovnog računa kako biste pronašli sebe. Naravno, novac joj daje sigurnost, ali njoj je suđeno mnogo više i ona će pokazati svijetu da je dorasla svojim zadacima.

 

Pridružite se Jasmine, njezinu partneru iz FBI-a Hunteru Sparksu, Jasmineinoj najboljoj prijateljici Ember Lennox i doktorici Mori Perez u novome serijalu o zločinima, prevarama, drogama, zlikovcima, seksualnoj privlačnosti, nevjerojatnim partnerima te novim i starim prijateljima

O autorici
Melody Anne, autorica bestselera s top liste New York Timesa i Usa Today napisala je popularni serijal Milijarderi neženje, te mnoge druge. Svoj prvi roman objavila je 2011., nakon što je godinama sanjala o tome da postane spisateljica. Kao prvostupnica ekonomije, Melody voli pisati o lijepim i snažnim poslovnim ljudima i korporacijskom svijetu. Kad ne piše, provodi vrijeme sa svojom voljenom obitelji, prijateljima i kućnim ljubimcima. Seoska djevojka u duši, obožava skromni gradić u kojem živi te sudjeluje u brojnim njegovim projektima.