Back
Sold out

PROTOKOLI Korisnički priručnik za ljudsko tijelo

30,00

Najiščekivanija knjiga 2025. godine dolazi od nagrađivanog profesora sa Stanforda i domaćina podcasta Huberman Lab. U njoj se nalazi sveobuhvatan pregled najuzbudljivijih otkrića u neuroznanosti, zajedno s praktičnim alatima koji čitateljima omogućavaju da preoblikuju svoje umove i tijela za bogatiji i ispunjeniji život. Ova knjiga je nezaobilazna za ljubitelje Davida Sinclaira, Carol Dweck, Jaya Shettyja, Davida Gogginsa i Matthew Walkera.

Nema na zalihi

Knjiga je trenutno u najavi!

Ostavite Vaš email i obavijestiti ćemo Vas kada proizvod bude dostupan.

Kategorija: Oznaka:
Naslov izvornika: Protocols: Science Based Tools for Everyday Life
Jezik izvornika: Engleski
Godina izdanja: 2025.
Opis

Dr. Andrew Huberman, voditelj vodećeg svjetskog podcasta o znanosti i ljudskom zdravlju, Huberman Lab, neuroznanstvenik te redoviti profesor na Medicinskom fakultetu Sveučilišta Stanford, predstavlja knjigu “Protokoli”, prijeko potreban vodič za poboljšanje funkcije mozga, raspoloženja i energije, optimizaciju fizičkog zdravlja i snage, te preoblikovanje živčanog sustava za usvajanje novih vještina i obrazaca ponašanja koja će promijeniti vaš život.

“Protokoli” pružaju jednostavna, moćna i znanstveno utemeljena rješenja za najčešće životne izazove. Osmišljeni za poboljšanje vašeg mentalnog i fizičkog zdravlja te učinaka, protokoli dr. Hubermana su prilagodljivi, što vam omogućuje da ih uskladite prema svojim specifičnim potrebama. Svojim jasnim i privlačnim stilom, dr. Huberman objašnjava znanstvene principe na kojima se temelji svaki od protokola te na koji način oni mogu donijeti brze i učinkovite rezultate. Ova je knjiga vaš ključan putokaz za postizanje optimalnog zdravlja.

O autoru

Dr. Andrew Huberman je neuroznanstvenik i redoviti profesor na katedrama za neurobiologiju, oftalmologiju te psihijatriju i bihevioralne znanosti na Medicinskom fakultetu Sveučilišta Stanford. Dr. Huberman svojim radom iznimno pridonosi razvoju znanosti u područjima razvoja mozga, funkcije mozga i neuroplastičnosti. Radovi njegova laboratorij na Medicinskom fakultetu Sveučilišta Stanford objavljeni su u vodećim znanstvenim časopisima kao što su Nature, Science, Cell i Scientific American te u globalno poznatim medijima poput BBC-ja i časopisa Time.

Dr. Huberman je stipendist uglednih zaklada McKnight i Pew, a 2017. godine dobio je nagradu Udruženja Cogan za istraživanje na području ljudskog vida i oftalmologije, koja se dodjeljuje znanstveniku koji je postigao najznačajnija otkrića u proučavanju vida.

Godine 2021. dr. Huberman je pokrenuo podcast Huberman Lab. Podcast je često rangiran među globalnih top deset najgledanijih te redovito zauzima prvo mjesto u kategorijama Znanost, Obrazovanje te Zdravlje i tjelovježba.