Sold out

Almanah Navala Ravikanta

18,50

Naval Ravikant, svjetski poznata ikona Silicijske doline i startup kulture.

Nema na zalihi

SKU: PLT296 Kategorije: , Oznaka:
Naslov izvornika: The Almanack of Naval Ravikant
Jezik izvornika: Engleski
Prevoditelj: Vinko Zgaga
Broj stranica: 232
Godina izdanja: 2024.
Uvez: meki
Format knjige: 14,8 x 22
ISBN: 978-953-257-589-5
Opis

Naval Ravikant, svjetski poznata ikona Silicijske doline i startup kulture, rođen je u siromašnoj obitelji koja se doselila u Sjedinjene Države iz Indije. Eric Jorgenson osmislio je ovu knjigu, a u njoj je prikupljena mudrost koju je Naval vlastitim riječima podijelio u posljednjih desetak godina putem Twittera, objava na blogovima i u podcastima.

Naval se obogatio osnovavši brojne uspješne tvrtke, a uz to u ranim fazama uložio u tvrtke kao što su Uber, Twitter, Postmates i stotine drugih. Osim financijskih uspjeha, Naval rado dijeli svoju filozofiju života i sreće, čime je privukao brojne čitatelje i slušatelje diljem svijeta. Cijeli život proučava i primjenjuje svoje koncepte filozofije, ekonomije i stvaranja bogatstva te je time dokazao učinkovitost svojih principa. On i danas na gotovo opušten, umjetnički način gradi tvrtke i ulaže u njih, a pritom je uspio održati zdrav, spokojan i uravnotežen život.

O autoru
Eric Jorgenson bavi se tržišnim razvojem proizvoda i pisanjem. Godine 2011. pridružio se osnivačkoj ekipi tvrtke Zaarly koja pomaže vlasnicima nekretnina u pronalaženju odgovornih pružatelja usluga u koje mogu imati povjerenja. Njegov poslovni blog Evergreen poučava i zabavlja više od milijun čitatelja. Ericov je životni cilj stvoriti – i pojesti – savršeni sendvič. Živi u Kansas Cityju s Jeannine, najdivnijom ženom na svijetu. Pratite ga na Twitteru na @ericjorgenson, ili pogledajte koje nove projekte priprema na stranici ejorgenson.com.