Back

Ho’oponopono – havajski obred opraštanja kao ključ ispunjenog života

11,81 (88,98 kn)

DREVNA PRAKSA ZA RJEŠAVANJE SUKOBA, SAMOIZLJEČENJE I OSOBNI RAZVOJ UPOZNAJTE ČETIRI MAGIČNE REČENICE ŽAO MI JE. MOLIM TE, OPROSTI. HVALA TI. VOLIM TE.

Na zalihi

SKU: IND001 Kategorije: , Oznaka:
Naslov izvornika: Ho'oponopono: Das hawaiianische Vergebungsritual
Jezik izvornika: njemački
Prevoditelj: Aleksandra Barlović
Broj stranica: 106
Godina izdanja: 2020.
Format knjige: 127 x 177
ISBN: 978-953-8318-01-6
Opis

Ovaj sažet, ali vrlo moćan vodič daje kratak pregled filozofije i prakse drevnog havajskog rituala opraštanja i nudi metode kojima se odmah mogu postići pozitivni učinci u svakodnevnom životu. Istražujući koncept prema kojem smo svi duboko povezani – usprkos našem osjećaju singularnosti i odvojenosti – autor izdvaja četiri načela prakticiranjem kojih možemo postići mir s drugima i sa samima sobom. Ta se načela reflektiraju u ove četiri rečenice: Žao mi je. Molim te, oprosti mi. Volim te. Hvala ti. Uz praktične i kratke vježbe, ova jednostavna metoda u četiri koraka potiče nas da se usredotočimo na sukobe u sebi samima i one u odnosima s drugima te iscijelimo prošlost. Na taj način nezdrave i mučne situaci je iz prošlosti pretvaramo u iskustva iz kojih smo mnogo naučili. Završna poglavlja knjige posvećena su pitanjima ljubavi, zdravlja, karijere i našeg odnosa prema prirodi. “Možda ste već čuli za ove četiri ‘čudotvorne rečenice’: ‘Žao mi. Molim te, oprosti mi. Volim te. Hvala ti.’ Njihovo korištenje u praksi naziva se ho’oponopono, a taj havajski ritual datira iz davnih vremena. Ova inspirativna malena knjiga govori o povijesti te iscjeljujuće metode i pokazuje kako se njome možemo koristiti u različitim životnim situacijama te promijeniti svoj životnabolje. Ta metoda je vrlo jednostavna, zapravo toliko jednostavna da biste je zbog toga mogli odbaciti. No, nemojte napraviti tu pogrešku. Pročitajte ovu knjižicu, dajte priliku ovoj metodi i uvjerite se kako će se to manifestirati u vašem životu.”
– New Spirit Journal

Ulrich Emil Duprée
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Publicistika

O autoru
Ulrich Emil Duprée, rođen 1962. godine, duhovni je tragatelj i učitelj, pisac i voditelj seminara. Proučavao je kršćanstvo i dalekoistočne filozofije te je, između ostalog, živio i u hinduističkom samostanu.