Back

Naše božićno vjenčanje

13,90 (104,73 kn)

Majstorica napetih ljubavnih zapleta Lucy Coleman napisala je dugoiščekivan nastavak svoga hvaljenog romana „Božić na idiličnom imanju“.

 

 

Na zalihi

SKU: K00440 Kategorije: , , Oznaka:
Naslov izvornika: A Christmas Wedding in the Cotswolds
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Julijana Jurković Ravić
Broj stranica: 344
Godina izdanja: 2022.
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-323-809-8
Opis

Majstorica napetih ljubavnih zapleta Lucy Coleman napisala je dugoiščekivan nastavak svoga hvaljenog romana „Božić na idiličnom imanju“. Nakon što su se zaručili tijekom božićnih blagdana, Imogen Tolliman i Gray Adams užurbano planiraju svoje ljetno vjenčanje. No, nažalost, prisiljeni su ga odgoditi jer je Gray dobio priliku kakva se ne odbija – raditi glazbu za veliki filmski projekt u Los Angelesu sa svjetski poznatim zvijezdama. Zbog toga su Immi i Gray pomaknuli svoje vjenčanje neposredno prije Božića – očito je sudbina htjela da i vjenčanje, poput zaruka, bude u snježnom okružju. Istodobno, njih dvoje rade na renovaciji stare kućice koja će postati njihov stalni obiteljski dom.

Lucy Coleman
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Beletristika

O autoru
Linn B. Halton – nekoć dizajnerica interijera, a sada spisateljica koja piše i pod pseudonimom Lucy Coleman. Linn je autorica koja je, za sada, napisala 18 uspješnica. Živi u Coed Duonu u Velškim dolinama sa svojom „stijenom“ Lawrenceom i predivnom bengalskom mačkom i otvoreno priznaje da je vječna romantičarka. Linn je članica društava Romantic Novelist’s Association i Society of Authors. Piše vedre romane o životu, ljubavi i međuljudskim odnosima.