Back
Previous product
Šteta 17,12 (128,99 kn)
Next product
Sokrat express 16,61 (125,15 kn)

Njezin posljednji dah

17,12 (128,99 kn)

Tracy Crosswhite vraća se u drugoj knjizi Roberta Dugonija iz napetog serijala s liste bestselera New York Timesa Detektivka odjela za ubojstva Tracy Crosswhite vratila se u policiju nakon senzacionalnog ponovnog suđenja ubojici njezine sestre.

 

Na zalihi

Naslov izvornika: Her Final Breath
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Ira Martinović
Format knjige: 464
ISBN: 978-953-323-661-2
Opis

Tracy Crosswhite vraća se u drugoj knjizi Roberta Dugonija iz napetog serijala s liste bestselera New York Timesa Detektivka odjela za ubojstva Tracy Crosswhite vratila se u policiju nakon senzacionalnog ponovnog suđenja ubojici njezine sestre. Još se
nije stigla oporaviti od tog mučnog procesa, a već se nađe u istrazi koja će u opasnost dovesti ne samo njezinu karijeru nego i život.
Serijski ubojica poznat pod nadimkom Kauboj ubija mlade žene u jeftinim motelima sjevernoga Seattlea. Čak i nakon što Tracy dobije prijeteće upozorenje koje ukazuje na to da bi i ona mogla biti iduća meta ubojice, postave je na čelo radne skupine koja traži Kauboja. Tragova je malo, žrtve se gomilaju, a Tracy shvaća da se ključ istrage skriva u slučaju otprije deset godina koji bi mnogi, a među njima i njezin kapetan Johnny Nolasco, najradije zauvijek zakopali. Kauboj nastavlja svoj pohod – hoće li ga Tracy uspjeti zaustaviti ili će postati njegova iduća žrtva?

Robert Dugoni
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Beletristika

O autoru
ROBERT DUGONI (Idaho, 1961.) hvaljeni je autor bestselera New York Timesa, Wall Street Journala i Amazona. Autor je, među ostalim, osam romana serijala o detektivki Tracy Crosswhite, serijalâ o Charlesu Jenkinsu i Davidu Sloaneu te nekolicine samostalnih knjiga, uključujući The Extraordinary Life of Sam Hell, The World Played Chess, The Seventh Canon i The Cyanide Canary. Za roman ,The Cyanide Canary primio je nagradu za knjigu godine Washington Posta. Knjige su mu prevedene na više od 25 jezika diljem svijeta i prodane u više od sedam milijuna primjeraka. Roman Grob moje sestre prvo je njegovo djelo prevedeno na hrvatski jezik.