SVE ŠTO SAM HTJELA REĆI MAJCI

15,99

Nakon što Liz završi u bolnici zbog problema sa srcem, Laurie je odluči iznenaditi putovanjem iz snova

Na zalihi

SKU: EGM268 Kategorije: , , Oznaka:
Naslov izvornika: -
Jezik izvornika: -
Prevoditelj: -
Broj stranica: -
Godina izdanja: 2024.
Uvez: -
Format knjige: 135x205
ISBN: 978-953-132-678-0
Opis

Sve što sam htjela reći majci, iz pera dviju vrsnih autorica – i uz malu pomoć nenadmašnog Jamesa Pattersona – duhovita je, šarmantna i neodoljiva priča o ljubavi, različitostima i tajnama te prava posveta posebnoj vezi između majki i kćeri. Kći ima vlastiti, prepoznatljiv izričaj, stil i – tajne. Tridesetšestogodišnja Laurie radi u marketinškoj agenciji, u sebi krije spisateljski dar, svijetom putuje s iznošenom platnenom torbom i još se uvijek oporavlja od bolne rastave. Majka ima vlastiti, prepoznatljiv izričaj, stil i – tajne.
Ginekologinja Liz, ugledna liječnica bogatih i slavnih, ne dopušta da je svijet vidi bez šminke i dizajnerske odjeće, gotovo četiri je desetljeća bila u skladnom braku, a svijetom putuje s barem dva elegantna – i prikladno skupa – kovčega. Nakon što Liz završi u bolnici zbog problema sa srcem, Laurie je odluči iznenaditi putovanjem iz snova – u uvijek prekrasan Pariz i majčinu rodnu Norvešku.
Dva tjedna zajedničkog putovanja koja čitatelju bude sva osjetila – od hrane od koje rastu zazubice, preko francuskog šarma i polarne svjetlosti u Norveškoj do naramka dizajnerske odjeće – raspakirat će cijela dva života tajni, nada, radosti, zamjeranja i iznad svega – ljubavi.