Back

SVE ŠTO SKRIVAMO OD SVJETLA

21,99

Nash Morgan se trenutno oporavlja od prostrijelne rane i njegov su južnjački šarm zamijenili napadaji panike i noćne more.

Na zalihi

Naslov izvornika: -
Jezik izvornika: -
Prevoditelj: -
Broj stranica: -
Godina izdanja: 2023.
Uvez: meki
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-132-630-8
Opis

Poznatiji pod nadimkom Rasni Dobrica, Nash Morgan oduvijek je slovio kao predani čuvar reda i zakona, omiljen među svojim sugrađanima ( posebno sugrađankama). No, ovaj se načelnik policije trenutno oporavlja od prostrijelne rane i njegov su južnjački šarm zamijenili napadaji panike i noćne more.
Osjećajući se kao sjena čovjeka kakav je nekoć bio, izolirao se od obitelji, prijatelja i kolega na poslu, a ljubavna mu je veza zadnja stvar na pameti. No, njegova nova susjeda, pametna i atraktivna Lina Solavita, nekako nalazi način da prodre kroz njegov čvrsto izgrađen oklop. No, Lina ima svoje mračne tajne, a ako Nash ikada sazna zašto je zapravo u gradu, nikad joj neće oprostiti. Osim toga, ona se ne upušta u veze. Nikada.
Kratkotrajna veza s lokalnim policajcem? Uvijek i u svako doba. Dugotrajno vezivanje uz muškarca koji se želi skrasiti i zasnovati obitelj? Ni u najluđim snovima. Jednom kad dobije ono po što je došla, nestat će iz grada u treptaju oka. No, Knockemout ti se nekako uvuče pod kožu. A jednom kad Nash shvati što zapravo želi, neće se dati tako lako odvratiti – čak i ako to znači suočiti se s opasnošću koja ga je zamalo ubila.