Valeria u crno-bijelom

13,50

Nakon svih uspona, padova i ljubavnih drama, Valeria, Lola, Nerea i Carmen hrabro, uzdignute glave nastavljaju dalje.

U redu, možda tu i tamo posrnu…

Na zalihi

SKU: FOK103 Kategorije: , , Oznaka:
Jezik izvornika: Engleski
Prevoditelj: Milica Cvetković
Broj stranica: 324
Godina izdanja: 2023.
Uvez: meki
Format knjige: 150 x 230
ISBN: 978-953-349-254-4
Opis

Nakon svih uspona, padova i ljubavnih drama, Valeria, Lola, Nerea i Carmen hrabro, uzdignute glave nastavljaju dalje. U redu, možda tu i tamo posrnu…
Valeria u Víctorovu stanu pronalazi grudnjak. Dakako, ne svoj. Osjeća se poniženo, prevareno, glupo… Lavinu gorčine i frustracije mogao bi joj umanjiti izvjesni Bruno, iako joj se na uzbunu pale svi alarmi, a sve oko nje vrišti da je na pomolu nova opasnost.

U međuvremenu, Lola se odlučno odriče muškaraca i upisuje tečaj kineskog jezika. Lekcije, međutim, nisu ni približno tako primamljive kao šarmantan, zgodan – i mlad – Rai…

Carmen se pak udaje. Borja je idealan budući suprug i sve bi trebalo biti sjajno. No frustracije i kilogrami se gomilaju, a vjenčanje je sve bliže… A Nerea?

E, pa i njoj je više dosadilo biti ledena kraljica.

O autoru
Elisabet Benavent rođena je 1984. godine u Valenciji, gdje je i diplomirala audiovizualne komunikacije. Zvanje magistrice stekla je na madridskom sveučilištu. Radila je u multinacionalnoj korporaciji u odjelu za komunikacije. Pisanje joj je strast. Četiri njezina romana iz serijala o Valeriji i dva o Silviji. Kao i nekoliko drugih. Postigli su izniman uspjeh i kod kritike i kod čitatelja.