Back
Previous product
Stare duše ne stare - prva knjiga UM 9,00 (67,81 kn)
Next product
Dah 17,92 (135,02 kn)

Čudotvorna moć intuicije

13,14 (99,00 kn)

Upoznajte svoju intuiciju i preobrazite si život!

 

 

Na zalihi

Naslov izvornika: The Life Changing Power of Intuition
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Marija Perišić
Broj stranica: 256
Godina izdanja: 2021.
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-8347-64-1
Opis

Neka vaše iscjeljujuće duhovno putovanje počne ovdje!

U našim se ubrzanim životima toliko toga svakodnevno zbiva da je katkad vrlo teško razlikovati što je dobro, a što loše za nas. Stoga ne čudi da vrlo često donosimo pogrešne odluke koje ostavljaju negativne posljedice na naše fizičko, mentalno i emocionalno zdravlje. Svjetski poznata iscjeliteljica Emma Lucy Knowles otkriva nam da je rješenje problema znatno jednostavnije nego što mislimo: trebamo samo naučiti osluškivati svoj unutarnji glas – intuiciju – i povezati se sa svojim pravim ja.

U knjizi Čudotvorna moć intuicije pronaći ćete mnoštvo praktičnih savjeta, vježbi i meditacija koje će vam pomoći naučiti razviti svoju intuiciju i produbiti povezanost sa svojim autentičnim ja. Otvorite se svojoj intuiciji i unesite pozitivne promjene u sve aspekte svoga života, od obiteljskih, međuljudskih i ljubavnih odnosa do posla i financija. Surađujući s intuicijom, lakše ćete zaliječiti prošlost, pomiriti se sa sadašnjošću i kreirati svoju budućnost.

„Naša je intuicija intelekt, moć, energija koja se koristi cijelim našim tijelom i njegovim osjetilima kao svojim mišićima, umom i glasom. Intuicija nije rezervirana za šačicu posebnih. Svaki je čovjek intuitivan, bez iznimke, a tajna razumijevanja intuicije krije se u shvaćanju njezine važnosti. Radite li na tome da se s njom povežete, razgovarate, njegujete je i gradite odnos s njom, kao što biste činili s prijateljem do kojega vam je stalo, intuicija će postati vaša najveća snaga, što god vas u životu snašlo.“

„Emmina knjiga prvorazredan je duhovni vodič koji nas poučava kako se uskladiti sa svim osnažujućim signalima koji dolaze iz nas samih.“ Mail on Sunday

Emma Lucy Knowles
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Publicistika

O autoru
Emma Lucy Knowles poznata je intuitivna iscjeliteljica, učiteljica meditacije i vidovnjaštva. Više od 15 godina bavi se kristaloterapijom i energetskom medicinom, pomažući ljudima i dušama iz cijeloga svije ta da zacijele bol, pronađu radost i postignu uspjeh. Kao stručnjakinja za kristale redovito piše za najpoznatije svjetske lifestyle časopise kao što su Cosmopolitan, Grazia, Harpers Bazar, Women's Health i Elle. Njezin profil @your_emmalucy možete pratiti na Instagramu.