Back

Stare duše ne stare – prva knjiga UM

15,79

7,89

U novoj zbirci pjesama Ingrid Divković progovara o zajedničkoj otuđenosti, o ljubavnoj gladi, o tami, o slavi i o želji da ne odustanemo od života.

 

Na zalihi

Naslov izvornika: Stare duše ne stare
Jezik izvornika: hrvatski
Broj stranica: 184
Godina izdanja: 2021.
Uvez: meki
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-8347-63-4
Opis

U novoj zbirci pjesama Ingrid Divković progovara o zajedničkoj otuđenosti, o ljubavnoj gladi, o tami, o slavi i o želji da ne odustanemo od života.

Ingrid Divković
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Beletristika

O autoru
Ingrid Divković je poznata hrvatska spisateljica i blogerica. Ova samostalna umjetnica piše već jako dugo i istinski je ljubitelj pisane riječi. Za nju kažu da je predstavnik nove generacije duhovno osviještenih žena koje stvaraju da bi spoznale sebe, ali i svijet oko sebe. Ona za sebe kaže da je tek obična žena koja kroz život korača desnom polutkom sanjara i lijevom polutkom borca. Zbog svog sanjarskog, hipersenzibilnog karaktera Ingrid se voli opisivati ženom koja vidi, čuje i osjeća više nego što bi trebalo. Inspiraciju za pisanje pronašla je u djelima vrhunskih književnika poput Hemingwaya, Fromma, Tolstoja, Antića, Andrića i drugih, a u posljednje vrijeme osim velikih imena pisaca, inspiriraju je i stvarne osobe iz svakodnevice kojima je okružena. Njezine knjige odišu optimizmom i izazivaju pozitivne promjene u svakome tko ih pročita. Ingrid s čitateljima svakodnevno dijeli svoje misli putem društvenih mreža i urednica je osobnog bloga , a njezini tekstovi se objavljuju na mnogim hrvatskim i regionalnim portalima i imaju brojno čitateljstvo.