Da sam ovo barem znala ranije

18,88 (142,25 kn)

Ako želiš promijeniti svijet oko sebe,
prvo sebe promijeni

Kupnjom 2 knjige ostvarujete 5% popusta! Kupnjom 3 knjige ostvarujete 10% popusta! Kupnjom 4 i više knjiga ostvarujete 20% popusta! Kodom iz Newslettera dodatnih 10% popusta! *** Popusti se obračunavaju u košarici
SKU: IP0001 Kategorije: , , Oznaka:
Jezik izvornika: hrvatski
Godina izdanja: 2022.
ISBN: 9789535028222
Opis

Da smo barem moćne životne istine znali ranije, neke teške situacije nikad nam se ne bi dogodile. U trenutku u kojem se suočavamo s teškoćama, nismo u stanju sagledati širu sliku, ne vidimo rješenje svojih nedaća i mislimo da nam nema pomoći. Uvjereni smo da se loše stvari događaju samo nama i da smo za to krivi sami. No to nije tako. U toće vas uvjeriti autorica u kojoj nas svojim iznimnim optimizmom uči kako na život gledati i s druge strane. To nam pokazuje putem vlastitih primjera, kako je sama proživjela i preživjela neke od najtežih životnih situacija. Daje konkretne savjete kako da si pomognemo kad se idući put nađemo pred raznim izazovima koji su sastavni dio našeg životnog puta.

“Knjiga nakon koje ništa više neće biti isto, ni vi ni vaš život, knjiga koja će vas napokon podsjetiti na sve vaše istine koje vam mogu pomoći da živite mirnije, sretnije i pametnije”.