Kako bolje misliti

17,12

POZNAVATELJICA LJUDSKE PRIRODE – CHRISTEL PETITCOLLIN – VRAĆA SE S NASTAVKOM HITA KAKO MANJE MISLITI

 

 

Na zalihi

SKU: POE006 Kategorije: , Oznaka:
Naslov izvornika: Je pense mieux
Jezik izvornika: francuski
Prevoditelj: Dubravka Celebrini
Broj stranica: 208
Godina izdanja: 2021.
Uvez: meki
Format knjige: 140 x 210
ISBN: 978-953-59479-7-4
Opis

Nakon čitanja knjige Kako manje misliti sigurno već znaš da pripadaš krugu osoba koje neprestano analiziraju. Svjestan si i toga da je mentalna pretjeranost tvoj adut, a fantastičan um – alat za samousavršavanje. Samo, kako optimalno iskoristiti to što se nalazi u tvojoj glavi? Knjiga Kako bolje misliti napokon će rastjerati dvojbe koje te muče. Autorica ju je napisala kao reakciju na brojne molbe čitatelja koji su tražili savjete u vezi s njihovim svakodnevnim problemima.
Ako želiš produbiti znanje o sebi i saznati kako pronaći mir na profesionalnom planu, u odnosima s najbližima i u ljubavi, obavezno posegni za ovom knjigom! Uz nju ćeš bolje razumjeti sebe i druge, razvit ćeš i zavoljeti svoju neobičnu osobnost, a također i naučiti kako organizirati okruženje tako da se u njemu osjećaš najsigurnije.

Christel Petitcollin
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Publicistika

O autoru
CHRISTEL PETITCOLLIN je autorica i predavačica s 27-godišnjim iskustvom psihoterapeutkinje i trenerice u području komunikacije i osobnog razvitka. Završila je trening NLP-a (neurolingvističkog programiranja) pod mentorstvom Tonyja Robbinsa i Chris Hall, među ostalim, transakcijske analize, Ericksonove hipnoze i provokativne terapije Francka Farellyja. U fokusu su njezina interesa ljudski odnosi. Autorica je brojnih knjiga o osobnom razvitku objavljenih u nizu zemalja. U njima objašnjava kako shvatiti prekomjeran mentalni rad (over-efficiency), koncept kojem je dala ime i dokumentirala ga, te izbjeći psihološke probleme koji iz toga proistječu. Njezine knjige Kako manje misliti i Kako izbjeći manipulatore postale su svjetske uspješnice.