Okruženi idiotima

129,00kn (17,12 €)

Znanje je staro, ali poruku nikad prije nije bila tako jednostavno shvatiti. S mnogo humora i dobrih primjera, autor opisuje razliku između crvenog, žutog, zelenog i plavog ponašanja. Zapravo je složenu biheviorističku znanost prikazao na praktičan, zabavan i razumljiv način.

Na zalihi

SKU: POE001 Kategorije: , , Oznaka:
Naslov izvornika: Omgiven av idioter
Jezik izvornika: švedski
Prevoditelj: Marija Perišić
Broj stranica: 280
Godina izdanja: 2018.
Format knjige: 140 x210
ISBN: 978-953-59479-2-9
Opis

Opis

Kako razumjeti one koje je nemoguće razumjeti. Znanje je staro, ali poruku nikad prije nije bila tako jednostavno shvatiti. S mnogo humora i dobrih primjera, autor opisuje razliku između crvenog, žutog, zelenog i plavog ponašanja. Zapravo je složenu biheviorističku znanost prikazao na praktičan, zabavan i razumljiv način.

Vjerujemo da ćete čitajući knjigu shvatiti vrijednost crvenih, žutih, zelenih i plavih tipova ličnosti. Nadamo se da će te usvojiti i koji praktični savjet za uspješnu komunikaciju sa svakim od tih tipova. Ali najvažnija lekcija koju iz ove knjige možete naučiti je da idioti koji vas okružuju zapravo uopće nisu idioti. Oni su samo ljudi dostojni poštovanja, razumijevanja i uvažavanja.

Svatko može iskoristiti smjernice skicirane u ovoj knjizi i s pomoću odmaknuti dalje u igri života. Gledajte na to ovako: Ako ne razumijete i ne primjenjujete ta načela, i dalje ćete biti okruženi idiotima. A to nitko ne želi.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Izdavač

O autoru
Thomas Erikson stručnjak je za komunikacije, predavač i pisac. Proteklih je osamnaest godina obučavao više od pet tisuća izvršnih direktora i menadžera kako bi postali bolji i učinkovitiji vođe. O nekim alatima koje primjenjuje u svojim programima pisao je i u svojim knjigama, ali je licenciran i za brojne druge metode s ciljem jačanja rukovodstva unutar organizacije.