Back

Riječ kao lijek

26,90 (202,68 kn)

Vođene vježbe pisanja autorice bestselera broj jedan New York Timesa!

Na zalihi

SKU: 000337 Kategorije: , , Oznaka:
Naslov izvornika: Healing Through Words
Jezik izvornika: Engleski
Prevoditelj: Ira Martinović
Broj stranica: 320
Godina izdanja: 2023.
Format knjige: 17.78 x 22.86
ISBN: 978-953-372-126-2
Opis

Rupi Kaur, autorica bestselera broj jedan New York Timesa, predstavlja vođene vježbe pisanja za poticanje kreativnosti i ozdravljenja.

Njezine vježbe pomoći će vam da istražite područja traume, gubitka, slomljenog srca, ozdravljenja i slavljenja sebe samih.

Ako ste zainteresirani za katarzično istraživanje sebe i prakticiranje mindfulnessa pišući, ovo je knjiga za vas.

Prelistaj me

Prelistaj me

O autoru
Rupi Kaur pjesnikinja je, umjetnica i performerica. Kao 21-godišnja studentica Rupi je napisala, ilustrirala i sama objavila svoju prvu zbirku poezije, mlijeko i med. Slijedila je njezina stilska sestra blizanka, zbirka sunce i njeni cvjetovi. Te su zbirke prodane u više od deset milijuna primjeraka i prevedene na više od četrdeset jezika. Njezina zadnja knjiga pjesama tijelo dom debitirala je na prvome mjestu na top-ljestvicama bestselera u cijelom svijetu. Kao što čini od prvoga dana, Rupi Kaur sama je producirala Rupi Kaur Live, čitanje poezije uživo na Amazon Primeu (2021.). U svojim djelima bavi se ljubavlju, gubitkom, traumom, ozdravljenjem, ženstvenošću i imigracijom. Najbolje se osjeća dok stvara umjetnost, izvodi svoju poeziju na pozornici i provodi vrijeme s obitelji i prijateljima.