Okruženi narcisima

129,00kn

Iscrpljuje li vas njihovo stalno zahtijevanje pozornosti, apsolutno uvjerenje da imaju pravo (čak i kad ga očito nemaju), odlučnost da čine što žele (neovisno o utjecaju na druge) te zbunjujuća potreba da kontroliraju sve i svakoga oko sebe?

 

Na zalihi

SKU: POE012 Kategorije: , Oznaka:
Naslov izvornika: Omgiven av narcissister
Jezik izvornika: švedski
Prevoditelj: Marija Perišić
Broj stranica: 332
Godina izdanja: 2022.
Format knjige: 140 x 210
ISBN: 978-953-49519-0-3
Opis

Opis

Nova knjiga Thomasa Eriksona potaknut će vas na razmišljanje otkrivajući vam što narcisa pokreće i kako izići na kraj s njim, a da se u tom procesu potpuno ne iznurite. Uz pomoć bihevioralnog modela opisanog u knjizi Okruženi idiotima, Erikson vas opskrbljuje potrebnim alatom za hvatanje ukoštac ne samo s narcisima oko sebe, nego i sa svakidašnjim narcizmom koji prožima sve vidove današnjeg doba društvenih medija. Pridržavajući se praktičnih savjeta iz knjige Okruženi narcisima oslobodit ćete se narcisovih okova i ostvariti sretniji, puniji i uspješniji život.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Izdavač

O autoru
Thomas Erikson je predavač, komunikacijski stručnjak i trener za rukovoditelje. Sa svojom konzultantskom tvrtkom radi na postizanju učinkovite komunikacije u svim vrstama organizacija. Prethodnim je dvjema knjigama, Okruženi idiotima i Okruženi psihopatima, postigao nevjerojatan uspjeh, u Švedskoj i na drugim tržištima. Jednostavnim i zabavnim stilom ponovno nam pokazuje kako utjecati na osobe različitih ponašanja, a bavi se i obilježjima najbolje vrste lidera.