Back
Previous product
Best book 6,64 (50,03 kn)
Next product
Pandora 19,78 (149,03 kn)

Okruženi narcisima

17,12 (128,99 kn)

Iscrpljuje li vas njihovo stalno zahtijevanje pozornosti, apsolutno uvjerenje da imaju pravo (čak i kad ga očito nemaju), odlučnost da čine što žele (neovisno o utjecaju na druge) te zbunjujuća potreba da kontroliraju sve i svakoga oko sebe?

 

Na zalihi

SKU: POE012 Kategorije: , Oznaka:
Naslov izvornika: Omgiven av narcissister
Jezik izvornika: švedski
Prevoditelj: Marija Perišić
Broj stranica: 332
Godina izdanja: 2022.
Format knjige: 140 x 210
ISBN: 978-953-49519-0-3
Opis

Nova knjiga Thomasa Eriksona potaknut će vas na razmišljanje otkrivajući vam što narcisa pokreće i kako izići na kraj s njim, a da se u tom procesu potpuno ne iznurite. Uz pomoć bihevioralnog modela opisanog u knjizi Okruženi idiotima, Erikson vas opskrbljuje potrebnim alatom za hvatanje ukoštac ne samo s narcisima oko sebe, nego i sa svakidašnjim narcizmom koji prožima sve vidove današnjeg doba društvenih medija. Pridržavajući se praktičnih savjeta iz knjige Okruženi narcisima oslobodit ćete se narcisovih okova i ostvariti sretniji, puniji i uspješniji život.

Thomas Erikson
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Publicistika

O autoru
Thomas Erikson je predavač, komunikacijski stručnjak i trener za rukovoditelje. Sa svojom konzultantskom tvrtkom radi na postizanju učinkovite komunikacije u svim vrstama organizacija. Prethodnim je dvjema knjigama, Okruženi idiotima i Okruženi psihopatima, postigao nevjerojatan uspjeh, u Švedskoj i na drugim tržištima. Jednostavnim i zabavnim stilom ponovno nam pokazuje kako utjecati na osobe različitih ponašanja, a bavi se i obilježjima najbolje vrste lidera.