Pandora

19,78 (149,03 kn)

Tanka je granica između slučajnosti i sudbine.

 

 

Na zalihi

Naslov izvornika: Pandora
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Andrea Marić
Broj stranica: 440
Godina izdanja: 2022.
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-8347-75-7
Opis

London 1799.

Dora Blake živi sa stricem koji vodi nekoć čuveni antikvarijat njezinih pokojnih roditelja. Jednoga danau njihov dom stiže tajanstvena vaza. Zbunjena stričevim neobičnim ponašanjem, Dora zatraži pomoć mladog proučavatelja starina Edwarda Lawrencea koji u drevnom predmetu vidi priliku za napredovanje u karijeri. Iako im se motivi razlikuju, ono što će Edward otkriti prisilit će Doru da preispita sve što je vjerovala o svom životu, obitelji i svijetu kakav poznaje.

Romaneskni prvijenac britanske spisateljice Susan Stokes-Chapman priča je o tajnama i prevari, ljubavi i ispunjenju, sudbini i nadi, roman koji se čita u dahu!

Napeta priča u kojoj se tajne iz prošlosti polako i inteligentno otkrivaju. Sunday Times
Iznimno uzbudljiva i zabavna priča. Joseph O’Connor
Raskošan, istinski neodoljiv roman. Jennifer Saint

Susan Stokes-Chapman
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Beletristika

O autoru
Susan Stokes-Chapman rođena je 1985. u gradu Lichfield. Studirala je englesku književnost i kreativno pisanje. Njezin prvijenac „Pandora“ u rukopisu je ušao u finale nagrade Lucy Cavendish i širi izbor nagrade Bath Novel 2020., a odmah nakon izlaska na engleskom ovojio je prvo mjesto ljestvice najprodavanijih knjiga Sunday Timesa. Više informacija o Susan Stokes- Chapman potražite na njezinoj web-stranici: www.susanstokeschapman.com.