Back
Next product
Zaplet 17,00 (128,09 kn)

Kako ubiti vlastitu obitelj

19,90 (149,94 kn)

Kako ubiti vlastitu obitelj romaneskni je prvijenac britanske novinarke i spisateljice Belle Mackie. Ova hvaljena, mračna satira o klasnom društvu, obitelji i slavi osvojila je vrhove top-ljestvica najčitanijih knjiga i prevodi se diljem svijeta.

Na zalihi

Naslov izvornika: How to kill your family
Jezik izvornika: Engleski
Prevoditelj: Dražen Čulić
Broj stranica: 388
Godina izdanja: 2023.
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-372-103-3
Opis

Kako ubiti vlastitu obitelj knjiga autorice Bella Mackie

Kako ubiti vlastitu obitelj novi je, jezivi, ali urnebesno zabavan roman!

Obožavam ovaj roman.
Richard Osman

Vratio mi je želju za čitanjem.
Jojo Moyes

Antijunakinja koja bi posramila svakog književnog zlikovca.
The Observer

Jezivo, ali i urnebesno zabavno.
The Sunday Telegraph

Pravni je sustav ove države smiješan, što najbolje dokazuje sljedeća tvrdnja: ubila sam nekoliko ljudi (neke od njih okrutno, neke smireno), a trenutačno trunem u zatvoru zbog ubojstva koje nisam počinila…

Upoznajte Grace Bernard. Ona je kći, sestra, kolegica, prijateljica i… serijski ubojica. Grace je izgubila sve i sad želi jedino osvetu. No nije računala da će u zatvoru završiti zbog zločina koji nije počinila.

Ova hvaljena, mračna satira o klasnom društvu, obitelji i slavi osvojila je vrhove top-ljestvica najčitanijih knjiga i prevodi se diljem svijeta.

Prelistaj me

Prelistaj me

O autoru
Bella Mackie britanska je novinarka i spisateljica. Surađivala je s medijima kao što su Guardian i Vice News, a trenutno piše kolumnu za Vogue. Autorica je hit-knjiga Jog On i Jog on Journal. Roman Kako ubiti vlastitu obitelj njezin je prozni prvijenac koji se prevodi na više od dvadeset jezika. Bella Mackie živi i radi u Londonu.