Back
Previous product
Obrana Jeruzalema 10,00 (75,35 kn)

Prigrlite Radost, a ne Brigu

15,79 (118,97 kn)

RADOST je ono s čime se rađamo. BRIGA je ono što naučimo.
Vrijeme je za povratak RADOSTI.

 

 

Na zalihi

Naslov izvornika: Choose Wonder Over Worry
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Marija Perišić
Broj stranica: 224
Godina izdanja: 2022.
Format knjige: 13,5 x 20,5
ISBN: 978-953-372-002-9
Opis

„Pregršt poticajnih ideja i spoznaja za sve one koji žele iskoristiti svoje beskonačne mogućnosti.“
Deepak Chopra

Budimo iskreni. Život vrvi promjenama i prevratima, strahovima i sumnjama, trenucima kaosa i čarolije. A bez “vodiča” koji bi nas uputio kako živjeti uspješno u suvremenom svijetu, mnogi od nas preplavljeni su bujicom različitih osjećaja i jednostavno ne znaju u kojem smjeru krenuti. Bilo da mrzite svoj posao i pitate se što učiniti sa životom, bilo da radite na ostvarenju nekog sna, ali i dalje ste sputani strahovima i sumnjama ili znate da život može biti mnogo više, ali nemate pojma od čega početi, knjiga Prigrlite Radost, a ne Brigu američke spisateljice, umjetnice i motivacijske govornice Amber Rae pokazat će vam kako se suočiti sa strahovima i osloboditi svoje darove – i svladati sve prepreke što vam stoje na putu.
Ova knjiga naučit će vas:
• kako prevladati naviku na koju trošimo većinu vremena: brigu
• kako se othrvati strahu, sumnji u sebe, sindromu uljeza, perfekcionizmu i negativnim emocijama poput ljubomore, ljutnje i anksioznosti
• kako se oporaviti od odbijanja i kritika
• kako ukrotiti unutarnjeg kritičara čiji nas glas ograničava cijeli život.
Usto, pokazat će vam kako povezati glas Brige i Radosti u mudrost, kako slušati emocije, a ne ih stišavati, te vas potaknuti da krenete za svojim snovima. Više od svega, poučit će vas najvažnijoj od svih lekcija: nemojte otići s ovoga svijeta ne iskoristivši darove u sebi.

Briga ili radost: što ćete odabrati?

Amber Rae
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Publicistika

O autoru
Amber Rae je spisateljica, umjetnica i uspješna motivacijska govornica. Poznata je po pretakanju razumljivih i nadahnjujućih spoznaja i uvida ljudskog iskustva u viralnu umjetnost, rasprodane govore i publicističke bestselere. Autorica je hvaljenih knjiga Prigrlite Radost, a ne Brigu (Choose Wonder Over Worry, 2018.) te Odgovori su u vama (The Answers Are Within You, 2022.). Njezini tekstovi objavljeni su u najprestižnijim svjetskim časopisima, kao što su The New York Times, NYMag, TODAY, SELF, Forbes i Fortune. Potonji ju je proglasio „najpoznatijom motivacijskom govornicom među milenijalcima“. Amber Rae surađivala je sa svjetski poznatim tvrtkama i brandovima (Kate Spade, Apple, ABC, Microsoft, Amazon, One Medical itd.), a njezini govori i umjetnost mjesečno dopiru do više od devet milijuna ljudi.