Rijeka

13,14

Gwen Proctor pobjegla je od muža serijskoga ubojice kako bi spasila svoju obitelj. Ali ne može pobjeći od njegove reputacije i internetskih zlostavljača koji i dalje žele osvetu zbog njegovih zločina. Za Gwen, skrivanje nije rješenje. Ne sada kada je njezina jedina misija pružiti djeci normalan život.

 

Na zalihi

Naslov izvornika: Wolfhunter River
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Dragana Grozdanić
Broj stranica: 356
Godina izdanja: 2020.
Uvez: meki
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-323-709-1
Opis

Gwen Proctor pobjegla je od muža serijskoga ubojice kako bi spasila svoju obitelj. Ali ne možepobjeći od njegove reputacije i internetskihzlostavljača koji i dalje žele osvetu zbog njegovih zločina. Za Gwen, skrivanje nije rješenje. Ne sada kada je njezina jedina misija pružiti djeci normalan život. Marlene Crockett, iz zabitoga gradića Wolfhuntera, u paničnom je strahu za sebe i svoju kćer. Kada Gwen dođe u tu malu, izoliranu ruralnu zajednicu, Marlene je već mrtva – a za taj zločin optužena je njezina kći. Gwen ne želi napustiti gradić dok ne otkrije tko je odgovoran za taj strašni zločin. Svi dokazi upućuju na malodobnu djevojku, ali Gwen nije baš uvjerena u to. Je li u pitanju klopka za Gwen i njezine najbliže? U mračnom gradiću kao što je Wolfhunter, lako je sakriti se..

Rachel Caine
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Beletristika

O autoru
Rachel Caine popularna je svjetska autorica više od pedeset romana, među kojima su uspješnice New York Timesa, USA Todaya, Amazona i serijal Stillhouse Lake koji je zasjeo na prvo mjesto ljestvice najčitanijih koju objavljuje Wall Street Journal. Osim toga, autorica je serijala za mlade Morganville Vampires i The Great Library. Piše kriminalističke romane, štiva prepuna neizvjesnosti prožeta elementima paranormalnog, urbanu fantastiku i paranormalne ljubavne romanse za mlade. Rachel i njezin suprug, nagrađivani umjetnik, povjesničar stripa i glumac R. Cat Conrad, žive i rade u blago jezivoj kući punoj knjiga u Fort Worthu u saveznoj američkoj državi Teksasu. Za dodatne informacije posjetite stranicu o Rachel na www.rachelcaine.com.