Back
Previous product
Sestrina priča 14,31 (107,82 kn)
Next product
Pobjednici 19,99 (150,61 kn)

Sapiens: Stupovi civilizacije

26,50 (199,66 kn)

Yuval, Zoe, profesorica Saraswati, detektivka Lopez i Doktorica Fikcija ponovo putuju ljudskom prošlošću i istražuju što se događalo s Homo sapiensom pošto je napokon pustio korijenje.

Na zalihi

SKU: FOK107 Kategorije: , Oznaka:
Prevoditelj: Iva Ušćumlić
Broj stranica: 256
Godina izdanja: 2023.
Format knjige: 20,5 x 27,5
ISBN: 978-953-349-271-1
Opis

DRUGI NASTAVAK SERIJALA.

Poljoprivredna revolucija bila je ključna promjena u našoj prošlosti koja nam je odredila tijek budućnosti. Obećavala je trajna skloništa, zalihe hrane i konačni predah od lovačko- -sakupljačkih dana. No je li opravdala očekivanja? Ili je samo stvorila plodno tlo za ratove, bolesti, glad i nejednakosti?
Yuval, Zoe, profesorica Saraswati, detektivka Lopez i Doktorica Fikcija ponovo putuju ljudskom prošlošću i istražuju što se događalo s Homo sapiensom pošto je napokon pustio korijenje. Put će ih odvesti na američki jug, u drevni Babilon, a naći će se i u zapetljanom labirintu birokracije sve kako bi otkrili što uopće znači biti čovjekom i kakve si to priče pripovijedamo ne bismo li uspješno surađivali.
Predivne ilustracije i nezaboravni likovi i u ovome svesku na duhovit, razumljiv i poučan način raščlanjuju ljudsko društvo i tragaju za uzročno-posljedičnim vezama koje su istkale današnji svijet.