Za bebe i djecu 2

Najniža u prethodnih 30 dana: 19,24 (144,96 kn)
Snižena cijena: 13,47 (101,49 kn)

Prirodni pripravci za cjelovitu njegu i očuvanje zdravlja

Na zalihi

SKU: PLT191 Kategorije: , , Oznaka:
Broj stranica: 200
Godina izdanja: 2013
Format knjige: 16x20
ISBN: 978-953-257-280-3
Opis

Opis

Nakon bestselera Za bebe i djecu, koji donosi osnove prirodne i uravnotežene prehrane za najmlađe, Jadranka Boban Pejić, vodeće ime na području zdrave prehrane, napisala je nastavak posvećen prirodnim načinima tretiranja uobičajenih dječjih zdravstvenih tegoba kao što su kolike, uhobolja, grlobolja, ekcemi, dijareja, zatvor, mučnina i mnoge druge.

Ovaj pregledni priručnik s jasnim uputama za sigurnu primjenu prirodnih rješenja kod kuće, ohrabrit će roditelje i pomoći djeci. Služeći se ekološkim i cjelovitim namirnicama, aromaterapijom, ljekovitim biljem, homeopatijom i refleksoterapijom pokazuje kako smanjiti stres koji dolazi s bolešću djeteta te kako pridonijeti bržem oporavku od bolesti.

Iako živimo u vremenu koje je daleko od idealnog za život, svejedno možemo birati ono što ima pozitivnije učinke na naše zdravlje te pokušati izbaciti ili smanjiti ono loše. Upravo zato, svijest o tome da možemo birati što ćemo davati svojem djetetu (ili sebi), glavni je pokretač za preuzimanje aktivne uloge u stvaranju i obnavljanju zdravlja.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Izdavač

Kategorija

Publicistika