Back
Next product
Dogovor 19,90 (149,94 kn)

Kako prestati šiziti zbog djece

17,90 (134,87 kn)

PRAKTIČAN VODIČ ZA SMIRENIJE I SRETNIJE RODITELJSTVO

 

 

Na zalihi

Naslov izvornika: How to Stop Losing Your Sh*t with Your Kids
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Ira Martinović
Broj stranica: 200
Godina izdanja: 2022.
Format knjige: 145 x 215
ISBN: 978-953-372-028-9
Opis

„Knjiga koja podučava roditelje kako ostati smireni i staloženi s djecom čak i u najzahtjevnijim situacijama.“
Washington Post

Jeste li ikad pošizili na svoje dijete? Ako jeste, definitivno niste jedini. Roditeljstvo je stresno, djeca znaju biti nepredvidiva, nerazumna i naporna, a vi ste samo ljudsko biće.

Klinička socijalna radnica dr. sc. Carla Naumburg i sama je u jednom trenutku zapela u odgoju svojih dviju kćeri, zbog čega je odlučila na Googleu potražiti odgovor na pitanje „kako prestati urlati na djecu“. Više od 80 milijuna ponuđenih rezultata pretraživanja iznenadilo ju je, ali i uvjerilo da nije sama – i upravo ju je taj trenutak naveo na pisanje ove knjige: kratkog, poučnog štiva koje roditeljima nudi pregršt korisnih i jednostavnih savjeta kako da se smire u kriznim trenucima, kako da prestanu gubiti živce čak i u najizazovnijim obiteljskim situacijama te da u konačnici postanu strpljiviji, smireniji i sretniji roditelji.

Oslanjajući se na najnovije znanstvene spoznaje, napisana toplim, duhovitim i razumljivim jezikom roditelja koji iz vlastita iskustva itekako dobro zna o čemu piše, knjiga „Kako prestati šiziti zbog djece (i na djecu)“ postala je neizostavan priručnik za sve roditelje opterećene svakodnevnim roditeljskim stresom koji žele stvoriti bolji odnos s djecom i uspostaviti smireniju obiteljsku dinamiku.

Carla Naumburg
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Publicistika

O autoru
dr. sc. Carla Naumburg klinička je socijalna radnica, autorica i majka. Dosad je objavila pet knjiga, uključujući međunarodni bestseler Kako prestati šiziti zbog djece (i na djecu). Autorica je brojnih članaka objavljenih u The New York Timesu, The Washington Postu, The Huffington Postu, kao i za internetski portal CNN-a i mnoge druge. Živi u okolici Bostona sa suprugom i dvije kćeri.