Kad smo vjerovali u sirene

15,79

7,89

Josie Bianci poginula je u vlaku tijekom terorističkog napada. Barem tako vjeruje njezina sestra Kit, liječnica hitne pomoći u Santa Cruzu…

 

 

 

 

Na zalihi

Naslov izvornika: When we believed in mermaids
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Lidija Toman
Broj stranica: 368
Godina izdanja: 2021.
Uvez: meki
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-8347-67-2
Opis

Josie Bianci poginula je u vlaku tijekom terorističkog napada. Barem tako vjeruje njezina sestra Kit, liječnica hitne pomoći u Santa Cruzu.

Ali dok petnaest godina poslije Kit gleda izvještaj o požaru u klubu u Aucklandu, primijeti ženu koja nevjerojatno sliči Josie. Ta će snimka pokrenuti lavinu potisnutih emocija: tuge, gubitka i ljutnje. Svjesna kako neće pronaći mir dok ne dozna sve odgovore, Kit otputuje na Novi Zeland i prisjeća se minulih dana: djetinjstva provedenog na plaži, neobičnih roditelja, tinejdžera koji je postao član njihove obitelji, ali i događaja koji je zauvijek promijenio njihove živote. Dok sve više uranja u sjećanja, postaje i sve svjesnija kako je jedini način da se ponovno poveže sa sestrom taj da se suoči s potresnom istinom.

Barbara O’Neal
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Beletristika

O autoru
Barbara O'Neal autorica je niza romana koji su osvojili više nagrada RITA (nagrada za najbolje ljubavne romane napisane na engleskom jeziku). Njezini romani prevedeni su na petnaest jezika i redovito osvajaju vrh ljestvica najprodavanijih knjiga. Živi u Colorado Springsu.