Medvjed, lav ili vuk

17,12

8,56

Jedina knjiga o spavanju koju ćete ikad trebati

 

 

 

Na zalihi

SKU: 000299 Kategorije: , Oznaka:
Naslov izvornika: Bear, Lion or Wolf
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Andrea Marić
Broj stranica: 248
Godina izdanja: 2022.
Uvez: meki
Format knjige: 13,5 x 20,5
ISBN: 978-953-372-017-3
Opis

Kako vam razumijevanje vlastitog tipa spavanja može promijeniti život

***
JESTE LI MEDVJED, LAV ILI VUK?

Lav ustaje rano, ujutro sve obavlja energično, polako se povlači nakon podneva i odlazi na spavanje onda kad vukovi tek izlaze igrati se.

Medvjed ustaje sa suncem i umara se s dolaskom večeri, a sklon je „potonuti“ odmah nakon ručka.

Vuk ustaje kasno i noću je pun energije.

Olivia Arezzolo, vodeća australska stručnjakinja za spavanje, vjeruje da nam poznavanje odgovora na ovo pitanje, odnosno poznavanje vlastitoga kronotipa, može pomoći da bolje spavamo, osjećamo se bolje i u konačnici bolje živimo.
Bilo da ste lav koji se rano budi i spreman je izboriti se s danom prije nego što je ostatak čopora ustao iz kreveta, radišni medvjed koji redovito klone oko 15 sati, ili vuk koji voli noć a energija mu raste kako dan odmiče, Olivia Arezzolo za vas ima jasne, znanstveno utemeljene savjete prilagođene samo vašem tipu spavanja. Oni će vam omogućiti ne samo da postignete san koji vam je uistinu potreban i da u konačnici bolje spavate nego će vam pomoći da budete produktivniji i manje izloženi stresu, sposobni funkcionirati na najbolji mogući način.

Otkrijte svoj profil spavanja kako biste osigurali svome organizmu najbolji noćni odmor i temeljito poboljšali kvalitetu budnog života.

Olivia Arezzolo
Dodatne informacije
Kategorija

Publicistika

Prelistaj me

Prelistaj me

O autoru
Olivia Arezzolo vodeća je stručnjakinja za spavanje u Australiji. Nakon devet godina studija, Olivijine kvalifikacije uključuju diplomu iz društvenih znanosti (psihologija), certifikat iz psihologije spavanja, diplomu zdravstvenih znanosti (nutricionistička medicina) i certifikat 3 + 4 u fitnessu. Predstavljena je u časopisu Forbes i na Radiju BBC, kao i u emisiji The Today Show, a surađuje s globalnim brendovima kao što su Tempur-Pedic i IKEA. Njezina je glavna misija poboljšati život svima – izvana i iznutra – a to čini poboljšavanjem kvalitete spavanja. Živi na plaži Bondi u Australiji. S Olivijom se možete povezati putem njezine mrežne stranice: oliviaarezzolo.com.au.