Sunce, more i zvijezde

19,90 (149,94 kn)

 

 

Drevna mudrost kao put iscjeljenja.

 

Na zalihi

SKU: 000326 Kategorije: , , , Oznaka:
Naslov izvornika: The Sun, the Sea, and the Stars
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Lada Furlan Zaborac
Broj stranica: 128
Godina izdanja: 2022.
Format knjige: 160 x 220
ISBN: 978-953-372-100-2
Opis

I putovanje od tisuću kilometara počinje prvim korakom.
– Lao Tzu

Prekrasno ilustrirana knjiga Sunce, more i zvijezde hvaljene ilustratorice Iulie Bochis (@iuliastration) povest će vas na iscjeljujuće duhovno putovanje. Njezina dojmljiva vizualna priča o potrazi za unutarnjim mirom i samospoznajom ispripovijedana je s pomoću smirujućih i jedinstvenih ilustracija koje prate putnicu na njezinu putu iz tame u svjetlost kroz ritam izmjene godišnjih doba.
Služeći se drevnom mudrošću i izrekama mislilaca i autora iz cijeloga svijeta – od Lao Tzua i Rumija do Emily Dickinson – kako bi naglasila svoje dojmljivo vizualno pripovijedanje, Iulia Bochis tka bezvremenu priču o osobnom rastu i duhovnom iscjeljenju…

Iulia Bochis
Dodatne informacije
Izdavač

Kategorija

Publicistika

O autoru
Iulia Bochis rumunjska je umjetnica koja živi i radi u Švicarskoj. Planetarnu popularnost stekla je zahvaljujući svojoj Instagram stranici @iuliastration, koju prati više od 600 000 ljudi, a na kojoj redovito objavljuje svoje ilustracije inspirirane „čarolijom života i iskrom ljudske ljubavi i kreativnosti“. Iulia Bochis rumunjska je umjetnica koja živi i radi u Švicarskoj. Planetarnu popularnost stekla je zahvaljujući svojoj Instagram stranici iuliastration, koju prati više od 600 000 ljudi, a na kojoj redovito objavljuje svoje ilustracije inspirirane „čarolijom života i iskrom ljudske ljubavi i kreativnosti“.