Sobarica

129,00kn (17,12 €)

Ja sam vaša sobarica. Toliko toga znam o vama. Ali postoji li nešto što vi znate o meni?

 

 

Na zalihi

Naslov izvornika: The Maid
Jezik izvornika: engleski
Prevoditelj: Dražen Čulić
Broj stranica: 350
Godina izdanja: 2022.
Format knjige: 135 x 205
ISBN: 978-953-8347-76-4             
Opis

Opis

Ja sam vaša sobarica. Toliko toga znam o vama. Ali postoji li nešto što vi znate o meni?

Molly Gray navikla je biti nevidljiva, skrivena od tuđih pogleda. Čak i njezin posao, sobarice u luksuznom hotelu, zahtijeva da bude nevidljiva. Ona je samo sobarica – zašto bi je itko trebao primijetiti? Njezino je da čisti, radi i ignorira sve ekscentričnosti i tajne gostiju. U svom poslu, njegovoj rutini i strogo propisanim pravilima, dvadesetpetogodišnja Molly svejedno neizmjerno uživa.

Ali njezin se život preokrene naopačke kad otkrije mrtvo tijelo ozloglašena gosta, Charlesa Blacka. To nije nered koji može lako počistiti. Molly stoga kreće u potragu za istinom, slijedeći tragove o kojima se šapuće u hodnicima Hotela Regency Grand.
Sobarica kanadske spisateljice Nite Prose – bestseler broj jedan New York Timesa po kojemu se snima i holivudska ekranizacija – nezaboravna je priča o neobičnoj junakinji, ali i o tome kako je istina rijetko kad crno-bijela.

 

Svim ćete srcem navijati za nju.
The Guardian

Maestralan, šarmantan krimić koji će vas dirnuti na načine na koje nikad niste očekivali.
Ashley Audrain

Izniman prvijenac.
Library Journal

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Izdavač

O autoru
Nita Prose dugogodišnja je urednica koja je surađivala s brojnim autorima bestselera. Živi u Torontu, u Kanadi, u kući koja je tek umjereno čista. Potražite je na nitaprose.com ili na Twitteru i Instagramu: @NitaProse.