Obiteljske vrijednosti

17,90

16,11

dr. Sophy sažima svoje golemo liječničko iskustvo kako bi pomogao roditeljima da izgrade obitelj kakvu su oduvijek sanjali.

Na zalihi

SKU: 000368 Kategorije: , , Oznaka:
Naslov izvornika: Family Values
Jezik izvornika: Engleski
Prevoditelj: Vjekoslav Čulo
Broj stranica: 252
Godina izdanja: 2024.
Uvez: meki
Format knjige: 14,5 x 21
ISBN: 978-953-372-152-1
Opis

Izgradite povjerenje, postavite zdrave granice i povežite se sa svojim djetetom

 

Knjiga Obiteljske vrijednosti poznatog američkog psihijatra dr. Charlesa Sophyja intrigantan je vodič koji razjašnjava ključne aspekte obiteljskih odnosa te pruža korisne smjernice za izgradnju snažne i trajne veze između roditelja i djece

 

Tijekom posljednjih dvadeset godina dr. Charles Sophy bio je neizostavan gost u planetarno poznatoj emisiji Dr. Phil, gdje je često savjetovao ljude koji su tražili pomoć u odgoju svoje djece; od rješavanja uobičajenih sukoba na relaciji roditelj-dijete, narušenih obiteljskih odnosa i nedostatka komunikacije, problema nastalih zbog promjena u obiteljskoj dinamici i razvoda roditelja, pa do ovisnosti i maloljetničke delikvencije.

U knjizi Obiteljske vrijednosti dr. Sophy sažima svoje golemo liječničko iskustvo, koje uključuje rad s više od četrdeset tisuća djece i obitelji, kako bi pomogao roditeljima da se (ponovno) povežu sa svojom djecom i izgrade čvrstu i stabilnu obitelj kakvu su oduvijek sanjali. U njoj se dr. Sophy dotiče i nekih od najčešćih problema zbog kojih su mu se brojni roditelji tijekom tridesetogodišnje karijere obraćali za pomoć.

Knjiga dr. Sophyja „nezaobilazni je vodič suvremenog roditeljstva“ koja pruža dubok uvid u stvaranje snažnih obiteljskih vrijednosti koje pridonose osjećaju sigurnosti i sklada u obiteljskom domu.

 

„Roditelji će u ovoj knjizi nesumnjivo pronaći pregršt korisnih alata za izgradnju snažne i postojane obitelji.“

Publishers Weekly

O autoru
Dr. Charles Sophy američki je psihijatar koji je tijekom trideset godina radio s više od četrdeset tisuća djece i obitelji diljem Sjedinjenih Država. Veći dio karijere proveo je kao medicinski ravnatelj Centra za djecu, mlade i obitelji okruga Los Angeles koji obuhvaća područje s oko deset milijuna ljudi. Široj je međunarodnoj javnosti poznat kao redoviti gost u televizijskoj emisiji Dr. Phil. Osim stalne suradnje u emisiji Phila McGrawa, dr. Sophy se često pojavljuje kao gost i stručnjak u televizijskim emisijama poput Good Morning America, na programima CNN-a, FOX Newsa itd. U knjizi Obiteljske vrijednosti dr. Sophy sažima svoje golemo liječničko iskustvo kako bi pomogao roditeljima da izgrade obitelj kakvu su oduvijek sanjali.